Opslagstavlen

 • ikon
  Kære forældre
  Hermed invitation til vinterfesten - vi glæder os til at se jer!
  Mvh Dorte Busk Bro
  Dorte Busk Bro den 18-01-2018
 • ikon
  Kære alle forældre og børn.

  Michael Bonde, der gennem mange år har været en fantastisk medhjælper i SFO, er egentlig uddannet manuskripforfatter. Han har derfor orlov i en periode - og er lykkedes med at skulle sætte en forestilling op i selveste Musikhuset

  Hans forestilling hedder 'Nordiske Vuggeviser' og har bl.a. Tina Dickow med blandt de optrædende. Der er premiere d.23.februar.

  Musikhusets beskrivelse:
  "Eriks mor er død, men Erik vil bare glemme. Da han ser sin mors ånd i Nordstjernens lys, hiver han i sorg stjernen ned fra himlen med sin fiskestang. Alt bliver sort. Eriks gamle tøjbamse kommer til live og overbeviser Erik om hans fatale fejl. Sammen tager de ud for at finde Nordstjernen og sætte den tilbage hvor den hører til.
  En komisk og livsbekræftende forestilling om at turde tale om døden. I en magisk blanding af animation, musik og levende skuespil.
  Med vuggeviser fra Danmark, Island, Grønland og Færøerne indspillet af: Tina Dickow, Helgi Jonsson, Nive Nielsen & Hans Andrias.
  Alder: Fra 8 år og op"


  Blot til orientering, hvis nogle af jer skulle være nysgerrige og have lyst til at købe billet. (Billet kan købes via Musikhusets hjemmeside: https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/nordiske-vuggeviser/)

  Katrine, SFO.
  Gitte Hauge Hansen den 16-01-2018 • 9. januar 2018


  Kvantefysik i 3.C  - TV2-Østjylland på besøg

  Sølystskolen havde i dag besøg af en forsker og forfatter, som har skrevet en ny børnebog om kvantefysik. - Bogen, som hedder Finn Foton og kvantefysikken, blev i dag afprøvet i 3.C på Sølystskolen.

  - Se indslaget på TV2-Østjylland.


   
  Bjarne Sørensen den 15-01-2018